Historische flaters in het Midden-Oosten

oktober 17, 2006 at 7:14 pm Plaats een reactie


Ik zal schuchter opbouwend proberen enkele historische flaters te belichten die misschien voor herstel vatbaar zijn

Flater 1) Turkije in tegenstelling tot Duitsland werd in 1918 niet verantwoordelijk gesteld voor oorlogsmisdaden nml de verdrijving en genocide van Armeniërs en verdrijving van Joden uit het land van Israel naar Egypte. Ben Goerion die in Istamboel had gestudeerd wou volksvertegenwoordiger worden van Judea in Istamboel. Hij werd door de Turken opgesloten en daarna naar Egypte verbannen.Flater 2) Het Joodse legioen, bestaande uit Joodse vluchtelingen, dat 3 maal meer manschappen had ingebracht tegen Turkije in 1917 dan het legioen van Feiçal en Lawrence werd in 1920 ontbonden en erger nog haar luitenant,Jabotinsky, werd door de Engelsen opgesloten en verbannen, een vrijgeleide voor Arabische pogroms tegen de Joodse inwoners van deze bevrijde Turkse provincie..Flater 3) De toekomstige Nazimisdadiger Hadj Amin El Hoesseini wordt in 1920 in Jeruzalem aan de macht gebracht door de Engelsen

Flater 4) In Mekka wordt de aartsvijand van de Zionisten welgezinde Feiçal, zoon van de Hachemitische sherif, de fundamentalistische Salafistische Seoed, aan de macht gebracht onder druk van de “zeven zusters” (de oliekartel)

Flater 5) Feiçal, zoon van de sherif van Mekka, die samen met Lawrence Damascus heeft bevrijd wordt door de Fransen verjaagd ten gevolge van de geheime Sykes-Picot overeenkomsten die de noordelijuke Turkse provincies (Syrië en Libanon) aan Frankrijk toebedeelden

Flater 6) Sykes die een ereschuld heeft tov de familie van de sherif van Mekka laat door zijn sekretaresse mw Bell twee gebieden met de liniaal tekenen die aan de broers Abdallah en Feiçal worden geschonken:

In het eerste aan Feiçal geschonken worden Kurden, chiiten en sunnieten kunstmatig in één land samengebracht: Irak

In het tweede worden bedoeinen, Joden en kristenen kunstmatig samengebracht: Transjordanië. De communautaire spanningen in deze twee landen leiden tot pogroms tegen de bijbelse joodse gemeenschap van Bagdad (Babel) en verdrijving van de uit bijbelse tijden daterende Joodse nederzettingen in Transjordanië.

Flater 7) De officiële Joodse notabelen aanvaarden de verdrijving uit bijbelse nederzettingen in Transjordanië. De ortodoxe sionisten die gestreden hadden tegen de Turken en volgens de vredesakkoorden van San Remo en de Balfour declaratie bleven ijveren voor het handhaven van joodse nederzettingen in Transjordanië worden door de socialistisch geïnspireerde zionisten revisionisten genoemd, hetgeen synoniem werd voor nationalist of rechts. Deze rechts-links clivage van de Zionistische partijen is verantwoordelijk voor tragedies zowel in het land van Israel als in het getto van Warsaw tijdens de opstand tegen de Nazis. Het boek Mila 18 van Leon Uris illustreert dit zeer goed.

Flater n°8) Nazi midadiger Hadj Amin El Hoeseini verschijnt niet in Nurnberg maar wordt naar Egypte teruggestuurd.

Fawzi El Kaukji, de assistent van Goebbels van radio Berlijn verschijnt niet in Nurnberg maar wordt teruggestuurd naar het Midden Oosten waar hij de aanval van de Arabische legers tegen de Joodse nederzettingen coordineert.

Flater 9) Een appart statuut voor de verplaatste populaties in het Midden Oosten, de UNWRA, tikt als een tijdbom vanaf 1948 met als enig doel de vernietiging van Israël. Geen enkel initiatief wordt genomen ten voordele van de Joodse vluchtelingen uit de Arabische landen.

Flater 10) Europa geeft toe aan de oliechantage van 1973 en voert een Arabische politiek: Eurabia: Moslim immigratie, ophemeling van de Islamo-Arabische wereld in tegenstelling tot de objectieve parameters van de Unesco. Foute berichtgeving onder leiding van de AFP (zie de film Decryptage)

Flater 11) Israel geeft gebieden in ruil voor vrede. Dit lukt met naburige staten, maar mislukt met statenloze bendes zoals de Hamas en de Hezbolla. De internationaal erkende PLO die de Oslo akkorden had getekend met Israel verliest haar zeggenschap na de verkiezingen en de zege van Hamas.

Hoe kunnen die flaters rechtgezet worden?

1) door ze te herkennen

2) door ze bij te sturen:

U merkt uit deze historische flaters dat de Joodse aanwezigheid voor 1948

werd weggemoffeld. Dat Europa medeverantwoordelijk was voor het invoeren van Fascistische en antisemitische gedachten in het Midden-Oosten.

Dat de aangepaste berichtgeving sinds 1973 aanleiding geeft tot het ontstaan van hetgeen Zoekend “militante pacifisten” noemt en Pascal Bruckner “Europese atheïstische boetende zondaars”. En dat Israel eigenlijk zoals altijd in de geschiedenis het alarmsignaal is voor oprukkende tyrannie.

Entry filed under: Geschiedenis, Hamas, Israel, Israel/Hezbollah, Israel/Palestijnen, Media, Palestina, Zionisme.

De drie vormen van antisemitisme in Europa “Itbach al Yahood” op televisie vandaag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 4,975 hits

contacten


%d bloggers liken dit: