“Itbach al Yahood” op televisie vandaag

november 8, 2006 at 10:45 pm Plaats een reactie


Er zijn 19 onschuldige slachtoffers gevallen in Gaza.
De Palestijnen zijn blij zij kunnen opnieuw hardop “Itbach el Yahood” (= slacht de Joden!) schreeuwen voor de televisiecameras (zonder ondertitel natuurlijk).
De Israelis treuren bij monde van minister Peres. ” A qui profite le crime?”
Het loonde dagelijks raketten af te schieten op de Israelische stad Sderot.
Moegetergde Israelis hebben eindelijk een mistap begaan (De details zullen pas na onderzoek gekend zijn. Maar was het werkelijk een Israëlische misstap?).
Een mooie gratis verdeelde “snuff movie” werd verkocht aan de gretige internationale media.
Het verdelen van “snuff movies” brengt veel op. Gelukkig dat het Midden-Oosten bestaat Zo kan men ongestraft “snuff movies” maken. In België zou zo’n cameraman onmiddellijk aangehouden worden en beroepsverbod krijgen.
In België zou iemand die zijn kinderen meeneemt op een gewapende overval illico presto van zijn ouderschap ontheven worden.
De kinderen zouden dan opgevangen worden door liefdevolle pleegouders en psychologen zouden instaan voor het opheffen van het trauma door de kinderen ondergaan.
Maar ginder worden ze met de steun van de Europese gemeenschap en de UNWRA opgeleid tot nog meer haat en martelaarschap.
De preken in de moskees staan bol van haat en oproep tot het slachten van de Joden, niet van de Israelis, van de Joden, ook in Antwerpen en Brussel.
En wees maar niet blij dat het gaat om de Joden. De ongelovigen, de homosexuelen, de vrouwen, de kristenen, de zwijnenvreters, noem maar op horen ook tot de doelgroep. Liegen is een plicht van de Islam “Takia” genoemd en het uiteindelijk doel van het Islamofascisme is dezelfde als de andere twee totalitarismen van de vorige eeuw.
De kern van de zaak is dat de staat Israel de overtuiging en het zelfbedrog dat niets boven de Islam staat in diggelen heeft doen vallen. U zag de reactie op de karikatuur van Mohamed, U kunt zich de reactie van Moslims voorstellen voor een land waar vrije Joden geen dhimmis zijn zoals in de koran…
Daarom mag zelfs een Israelische staat van één vierkante meter niet bestaan. Wij stevenen af op een poging van genocide op zes miljoen Joden.
In die context is de zelfbeheersing van de staat Israel die het voorbeeld van de beëidiging van de oorlog tegen Nazi Duitsland en kamikaze Japan niet volgt lovenswaardig.
Of moet het voorbeeld van Churchil en Truman toch gevolgd worden om eindelijk verlost te zijn van het Islamofascisme?
Wat zou Uw keuze zijn?: Israel aan de Islamofascisten verpatsen zoals Chamberlain Tshechoslowakije aan Hitler verpatste, of een halt toeroepen aan de onderdrukking in de 22 landen van de Arabische liga?

Entry filed under: Hamas, Israel, Israel/Palestijnen, Joden in België, Media, Palestina, terreur.

Historische flaters in het Midden-Oosten De perverse resultaten van de AFP mediamanipulaties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 4,975 hits

contacten


%d bloggers liken dit: