Israel, de betwiste gebieden en het internationaal recht

juli 28, 2013 at 3:59 pm Plaats een reactie


1) Het Joods legioen maakte tijdens de oorlog 14-18 officieel deel uit van de geallieerde strijdkrachten tegen Turkije. De Balffour declaratie en het vredesverdrag van San Remo hebben officieel en internationaal Palestina (vandaag Israel, de westbank, Gaza, Jordanië en de Golan) toegewezen aan het Joodse volk als zijnde hun Nationaal Tehuis. De internationale beslissing hierover door de vereniging der naties voorloper van de VN is nog steeds bindend voor de VN.
http://www.palgraveconnect.com/pc/doifinder/10.1057/9780230514546

2) Het partitieplan 181 van de VN verdeelt officieel internationaal Palestina in een Arabisch en een Joods deel. Dit plan werd door de Arabische landen verworpen en Jordanië heeft van 1948 tot 1967 de westbank van de Jordaan bezet. De Joden werden hieruit verdreven en de synagogen, Joodse kerkhoven en heiligdommen vernield, verbrand en ontheiligd als latrines.

3) Resolutie 242 van de VN na de 6daagse oorlog van 1967 eist verdedigbare grenzen dit wil zeggen grenzen als gevolg van een vredesverdrag zoals met Egypte
http://www.israel-flash.com/2013/06/la-manipulation-du-droit-international-dans-la-campagne-juridique-contre-israel/#axzz2aKIcAUVS

De PLO werd in 1964 gesticht als Egyptisch wapen tegen Israel (er waren toen nog geen “bezette gebieden”) onder leiding van de in Kaïro geboren Yasser Arafat. De KGB heeft hierin een grote rol gespeeld zoals de STASI en andere documenten later hebben getoond.

Zolang Palestina een vernietigingswapen blijft van Israel zijn alle middelen legitiem om zich tegen dit gevaar te beschermen.

Europa heeft VN resolutie 242 en de Oslo akkoorden verraden door unilateraal in te gaan op de Arabische eisen van de bestandslijn van 1948 zonder vredesverdrag.

Joden hebben het volste recht te bouwen in de C delen van de Oslo akkoorden.

Dat Europa hier niet mee akkoord gaat is haar eigen probleem. Ik vrees dat dhimmi Europa met haar keuze voor de couscous vooruitgang in plaats van het Israelisch Silicon Wadi haar eigen graf aan het delven is.

Entry filed under: Uncategorized.

Israël stopt samenwerking met EU-landen in C-gebied op de West Bank Israëlische nederzettingen in betwist gebied zijn juridisch gezien niet illegaal [Dr. Matthijs de Blois]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


Blog Stats

  • 4,975 hits

contacten


%d bloggers liken dit: